Štukature

Štukature

Nove ideje i svježi izgled

Stigao je novi katalog! Ovo izdanje označava i početak novog poglavlja za NOEL & MARQUET. Novi stil i pristup koji su viljivi u ovom katalogu svojstveni su novom imiđu našeg branda.

Otkrijte asortiman NOEL & MARQUET-a kao nikada do sada. Dopustite da vas katalog vodi arhitektonskom promenadom kroz neke od najinspirativnijih europskih destinacija.

Svakoj destinaciji pripada interijer oblikovan sa NOEL & MARQUET štukaturama. Svakom interijeru pripada stil potaknut specifičnim kulturnim utjecajima.  Svi ovi životni prostori stoga suptilno spajaju lokalnu arhitektonsku baštinu i moderan dizajn interijera pokazujući beskrajne kreativne mogućnosti našeg asortimana.

Belgijski dizajner u usponu Bertrand Lejoly odigrao je ključnu ulogu u razvoju ovog projekta došavši na mjesto kreativnog direktora. Kroz godine rada uz neke od velikih umova dizajna interijera i arhitekture kao što su Matteo Thun i Vincent Van Duysen, Lejoly je uspio iskoristiti najbolje sjeverne i južne utjecaje kako bi stvorio jedinstvenu mješavinu stila, koju opisuje kao “profinjeno jednostavnost”, nešto što se nedvojbeno može uočiti u ovom katalogu.

Prolistajte interaktivnu verziju novog kataloga.

Podijelite s drugima