Štukature

Štukature

O NAMA

Dobro došli na stranicu Kalcer Štukature.

Već 30 godina biramo za vas najbolje i najkvalitetnije dekorativne elemente za vaše interijere i eksterijere.

Savjetujemo vas pri odabiru materijala, sudjelujemo u izradi vaših projekata, izrađujemo idejna rješenja i pomažemo da se vaše želje i ideje oblikuju u životne i radne prostore najviše kvalitete.

Nudimo rješenja za stambene i rezidencijalne objekte, hotele i restorane, poslovne prostore…

U našoj bogatoj ponudi veliki je izbor štukatura i dekorativnih elemenata za sve namjene: stropne i zidne štukature, stropne rozete, podni sokli, dekorativne zidne aplikacije, dekorativni kamini, štukature za fasadu.

Svi naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, postojani su na habanje i jednostavni za montažu, a proizvedeni u Belgiji i Ujedinjenom kraljevstvu/Engleskoj.

Vjerujemo da o nama mnogo govori činjenica da smo već 30 godina prisutni na tržištu te da je ime Kalcer postalo sinonim za štukature. U prilog tome govori i brojka od nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata, više od 250 opremljenih hotela kao i veliki broj rezidencijalnih objekata.

Raduje nas suradnja sa arhitektima i dizajnerima kojima smo uvijek na raspolaganju u traženju novih i inovativnih rješenja za njihove projekte.

Na raspolaganju svim našim klijentima je i izložbeni prostor na dvije lokacije, u kojem se mogu razgledati svi proizvodi i dobiti detaljne upute i savjeti o materijalima iz naše ponude.

Naš rad možete pratiti i u inspirativnim emisijama o uređenju interijera IN DIZAJN sa gospođom. Mirjanom Mikulec.

I ne brinite, kada odaberete sve štukature po vašem ukusu, pobrinut ćemo se da vam osiguramo i njihovo postavljanje.

Pozivamo vas da nam se javite i postanje još jedan u niz naših brojnih, zadovoljnih klijenata.

Nazovite nas i dogovorite termin, veselimo se vaše dolasku.