Štukature

Štukature

Kolekcija BLACK – dizajn s karakterom

S velikim zadovoljstvom predstavljamo novu BLACK kolekciju. Profili IL10, IL11, IL12 i FT2 BLACK “odjeveni” su u crno.

Jedinstvena, snažna i svestrana, crna je boja koja doista odolijeva testu vremena. Sveprisutna u modi, arhitekturi, dizajnu i mnogim drugim područjima, crna boja uvijek privlači pozornost svojom bezvremenskom elegancijom I sofisticiranošću.

Za ovu kolekciju odlučili smo reinterpretirati postojeće proizvode koje odlikuje geometrijski i minimalistički dizajn. Prava snaga ove kolekcije leži u svestranosti i jednostavnosti njenih elemenata. IL10, IL11, IL12 i FT2 su profili s glatkim I čistim površinama, jednostavnih linija bez dodatnih profilacija.

IL10, IL11 i IL12 BLACK opremljeni su novim crnim difuzorom, posebno razvijenim za ovu kolekciju. S isključenim svjetlom, crni difuzor gotovo je nevidljiv, pa je površina profila monolitna, crna. Kada je LED traka uključena, difuzor ravnomjerno raspršuje toplo, prigušeno svjetlo, Za intenzivnije svjetlosne efekte i jači kontrast, crni profili mogu imati i bijeli difuzor.

CRNI ukrasni profili proizvedeni su sa 100% zelenom energijom, sadrže najmanje 30% recikliranih materijala i sami se mogu 100% reciklirati.

Svi proizvodi BLACK kolekcije dostupni su odmah.

Sve proizvode iz BLACK kolekcije pronađite u našem katalogu

Podijelite s drugima