Štukature

Štukature

Stvorite novu atmosferu – nova kolekcija Noel & Marquet zidnih panela Atmospheres

U 2023. značajno smo proširili asortiman sa čak dvadeset novih proizvoda , uključujući četiri karakteristična zidna panela. Kao prave zvijezde novih proizvoda za 2023., zidni paneli Canelé S, Canelé L, Dorique i Scuretto demonstriraju skladan spoj tradicije i inovacije.

Vodila nas je žalje razviti nešto s modernom interpretacijom klasike kako bi se dobio bezvremenski rezultat. Inspiraciju smo pronašli u elementima koji su čvrsto urezanim u kolektivnu memoriju. Reinterpretirali smo dobro poznate arhitektonske motive kako bi se dizajnirali bezvremenski elementi prilagođeni različitim stilovima interijera.

U razvoju ove nove kolekcije uvidjeli smo važnost ponude proizvoda koji nisu samo suvremeni, već ujedno svestrani i inovativni u svojoj primjeni. Fokus je bio na modularnost i mogućnosti kombiniranja elemenata, pa su stvoreni dekorativnih paneli sa visokim kreativnim potencijalom.

Svaki element se može koristiti pojedinačno ili u kombinaciji sa drugim elementima čime se otvara mogućnosti za stvaranje gotovo beskonačnog broja različitih kombinacija.

Dizajniran u duhu modularnosti i prilagodbe, ovaj jedinstveni zidni sustav omogućuje vam da se poigrate s proporcijama zida, dodate teksturu ravnim površinama i unesete karakter u svaki interijer.

Kako bismo još više proširili kreativne mogućnosti, osmislili smo i dva nova profila za završne detalje, FL11 i WL10, posebno razvijena da odgovaraju pločama. Ova dva profila omogućuju besprijekornu završnu obradu ili savršen spoj između nekoliko ploča, a također su pogodni za grafičkije zidne kompozicije.

Bezbrojne mogućnosti kombiniranja otkrijte u našem filmu

Atmospheres Wall Panels by NOËL & MARQUET - discover the endless decorative possibilities

Discover the wall panels of our new Atmospheres collection and their infinite decorative potential. The Canelé S, Canelé L, Dorique and Scuretto wall panels allow you to play with the proportions of a wall, add texture to flat surfaces and infuse character into any interior.

Sve nove proizvode i još mnogo toga pronađite u Atmospheres katalogu

Podijelite s drugima